Vil du så kan du

Det e berre viljan det står på.

Noen av dere har kanskje ikke hørt dette uttrykket før. Det betyr, enkelt og greit, at så lenge du vil, så kan du. Jeg er et vanlig menneske med store drømmer og mange ønsker. Det er så mye jeg kunne tenkt meg å gjøre. Men gjør jeg det? Nei. Med denne bloggen håper jeg at jeg kan utfordre meg selv litt, og kanskje inspirere andre til å gjøre det samme.

Jeg er den type person som er det man kaller giddesløs. Jeg er ekstremt lat. Ikke at det forsvåvidt er noe galt med det, men jeg kunne ønske jeg hadde en litt annerledes livsstil. En livsstil som gjør meg fornøyd og glad, ikke sur og deprimert. Jeg vil, jeg kan, men jeg orker ikke. Jeg lar gjerne klesvasken ligge i flere dager, kjøkkenbenken er et eneste rot 24/7, husvasken blir ikke gjort før det virkelig må bli gjort, og sofaen er alt for god stadig vekk. Jeg kan ligge i senga i timevis hver morgen fordi jeg ikke orker å stå opp, og jeg vet at jeg kan sove lenger. Noe som resulterer i at jeg blir mer sliten generelt, dagen blir kortere, og jeg føler egentlig at jeg kaster bort livet mitt på å være så utrolig daff.

Jeg vil ut, jeg vil se, jeg vil gjennomføre, jeg vil klare, jeg vil mestre, jeg vil oppnå. Jeg vil være meg selv, men en bedre versjon av meg selv. Nå vil jeg ta meg sammen, skjerpe meg, og gjøre meg selv lykkeligere. Jeg er veldig klar for en ny livsstil. Jeg vil, og jeg kan!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits